Här kan du få hjälp med hundrastning

Välkomna tillbaka hit säger jag till alla mina trogna läsare som har varit med mig ett tag nu, men även till alla er som är nya läsare här på bloggen så vill jag hälsa er välkomna och säga att jag verkligen hoppas att ni kommer att finna något här på bloggen som är underhållande och värt er tid! Som många av er vet så skriver jag om lite blandade saker och försöker att ha ett ganska varierat innehåll då det är den typen av bloggar som jag själv tycker om att läsa. Så idag tänkte jag skriva lite om någonting som jag inte har skrivit om förut, nämligen hundrastning för er i bland annat Hässleholm, Kristianstad eller Sölvesborg.

Många av er vet redan kanske att jag har en hund vid namn Ludde som är en husky på 8 år. Han är mycket energisk och behöver väldigt mycket motion om dagarna. Det har jag alltid kunnat göra med honom då jag har jobbat natt inom vården under de åren som jag haft honom. Nu så har jag dock bytt jobb och har börjat jobba sådana tider som inte alls passar bra med Ludde och hans energi. Dock så har jag nu hittat ett företag som heter Forsanders Änglar och de erbjuder hundrastning och ett omsorgsfullt, professionellt och erfaret omhändertagande av din hund då du inte har möjligheten. Både jag och Ludde är oerhört nöjda med rastningen och jag kan inte rekommendera dem nog till alla er som är i samma eller liknande position som jag är i nu.