Här finner du naturlig kroppsvård

Hej och välkomna hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som faller mig in. Ofta blir det dock något om antingen djur eller om någonting inom skönhet, vilket är två områden som jag tycker allra bäst om när det kommer till intressen. Till alla er som har hängt med mig här ett tag på bloggen så vill jag säga att jag är ytterst tacksam för era fina och snälla kommentarer på mina inlägg. De värmer verkligen hjärtat. Idag tänkte jag skriva om någonting som jag vet att många av er har haft lite frågor och funderingar kring när jag har nämnt det i andra inlägg, nämligen naturlig kroppsvård för oss som bor i bland annat Uppsala, Enköping eller Bålsta, men även en hel del andra ställen runt om i Sverige.

De produkterna som jag använder mig utav kommer från ett företag som heter Karin Kärrman och jag vet att de riktar sig till kunder i hela landet. Märket som de säljer heter Scandinavian Herbs och är helt och hållet etthundra procent naturliga produkter utan parabener och andra konstgjorda ämnen. Jag tycker verkligen att de här produkterna har gjort en sådan stor skillnad i min hud och inte minst i mitt liv. Jag har blivit ganska så mycket mer självsäker och känner mig glad och nöjd när jag tittar på min hud i spegeln. Då det är många av er som också har märkt detta och kommenterat om det, så kan jag inte ens försöka förklara hur glad jag blir att jag valde att satsa på dessa produkter. Jag hoppas nu att ni också vill pröva på dem för jag ångrar verkligen ingenting!