Bilvård i Lycksele

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som händer i min ibland spännande och ibland ganska så ordinära vardag. Till alla er som är nya läsare här på bloggen, för jag har sett att det är ett par stycken av er som har droppet in under den senaste veckan, så vill jag säga välkomna och jag hoppas att ni fortsättningsvis hittar något underhållande att läsa här på bloggen! Idag tänkte jag skriva lite otippat om ett företag vid namn Malte’s Garage som erbjuder sina tjänster inom bilvård till alla i bl.a. Lycksele, Malå och Vindeln.

Anledningen till varför jag tar upp detta nu i det här inlägget är för att jag vet att det är ett par stycken av er som har uttryckt ett behov av en kvalitativ och professionell bilvårdsfirma i dessa områden. Då jag såg att det var ett par stycken som skrev om det i kommentarerna för ett par inlägg sedan där jag dels la ut en bild på min ny-polerade och även nämnde lite i förbifarten om vart jag hade varit under dagen, så tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva ett litet eget inlägg om det. Malte’s Garage är ett kompetent och professionellt företag som med personal som har många års erfarenhet och bred kunskap inom sitt yrkesområde kan utföra sitt arbete på ett väldigt noggrant, effektivt och samtidigt drivet och målmedvetet sätt. Personligen är jag ytterst imponerad av tjänsterna som garaget erbjuder och vill gärna dela med mig av dem till alla er som uttryckte ett behov av professionell hjälp med bilvård.