Reiki och livscoachning

Hej!

Idag tänkte jag berättade lite om reiki och livscoachning och hur det kan förbättra dina resultat som elitidrottare.

Reiki är en gammal japansk helande konst. Ordet Reiki kommer från det japanska ordet (Rei), vilket betyder Universalt Liv och (Ki) som betyder Energi. Reiki är inte ansluten till någon särskild religion eller religiös praxis. Det är inte massage och inte heller bygger det på tro.. Det är en subtil och effektiv form av energiarbete med hjälp av andligt styrd livskraftsenergi.

Reiki är livsenergin som flyter genom alla levande saker. Reiki-utövare förstår att alla har förmåga att ansluta sig till sin egen helande energi och använda den för att stärka energi i sig och hjälpa andra. Man tror att en persons ki eller energi ska vara stark och fritt flytande. När det är sant är en persons kropp och sinne i ett positivt hälsotillstånd. När energin blir svag eller blockerad kan det leda till symtom på fysisk eller emotionell obalans.

En Reiki-session kan hjälpa till att lindra spänning och stress och kan hjälpa kroppen att hela sig själv på alla nivåer – fysiskt, mentalt och emotionellt. En session är trevlig och avkopplande och används ofta för personligt välbefinnande.

Varje elitesporter har en tränare eller rådgivare. Detta är avgörande eftersom de behöver hjälp för att ta reda på varför de har slutat uppnå resultat eller ännu värre, går bakåt i sin utveckling. Där målet är att vara den allra bästa av alla tävlande så måste man träna hårt för att komma till toppen.

Coachning hjälper dig att ta reda på varför du fastnar och hjälper till att skapa medvetenhet så att du kan förstå hur effekten av dina handlingar påverkar din verklighet.

Du gillar kanske också...